• مقاله جانشین پروری

  • شناسایی استعدادهای انسانی سازمان و تربیت و نگه داری افراد برای پستrlm; های کلیدی سازمان جانشین پروری گفته میشود.
    سازمانrlm; های امروزی باید برای مدیریت استعدادهای فعلی و آتی خود، اقدامات موثری را در تمام سطوح طرح نمایند و برای حصول از این که افراد مناسب برای مشاغل مناسب، در مکانrlm; ها و زمانrlm; های مناسب به منظور تامین نیازهای سازمانی در دسترس باشند، برنامهrlm; های جانشین پروری را اجرا کنند در نظام جانشین پروری افراد مناسب برای پر کردن سمتrlm; های کلیدی پرورش یافته و آماده می شوند.
    همان گونه که یکپارچگی مدیریت عملکرد و یادگیری در موارد زیادی به عنوان مولفهrlm; های جدایی ناپذیر از استراتژی مدیریت استعداد موثر شناخته شده است، مدیریت جانشینی نیز که توسعه کارکنان و برنامه ریزی مسیر شغلی را به هم متصل کرده، نقش استراتژیک ویژه ای در سازمانهای امروزی پیدا کرده است.
    استراتژیrlm; های مدیریت جانشین پروری همان گونه که باید کارکنان را برای دستیابی به هدفهای شغلی خود توانمند سازد، باید بر روی توسعه کارکنان نیز برای دستیابی به هدفهای سازمانی، متمرکز باشد مدیریت جانشین پروری با در نظرگرفتن چرخه حیات کارکنان به عنوان مدلی برای یکپارچه سازی، مهمترین فرایندهای توسعه منابع انسانی، می توان دریافت که مباحث مرتبط به مدیریت جانشین پروری در تمامی فرایندهای چرخه قابل استقرار و تسری است پرورش استعدادهای انسانی رویکرد بی بدیل برای ماندگاری و کسب مزیت رقابتی سازمانrlm; ها است.
    این پژوهش که به شیوه مروری نوشته شده است با تاکید بر اهمیت و ضرورت جانشین پروری به عنوان یکی از محورهای مهم و اساسی در بحث مدیریت منابع انسانی، با برشمردن عوامل تاثیر گذار و تسهیل کننده در برنامه ریزی جانشین پروری، به بررسی موانع و عوامل بازدارنده در امر جانشین پروری در سازمانrlm; ها پرداخته است.
    اما در واقع این برنامه ریزی به مثاله فرا گرد ارادی برای اطمینان از تداوم در منصبrlm; های کلیدی، حفظ و توسعه سرمایه معنوی و دانشی برای آینده و تشویق افراد برای توسعه، از راهبرد کلانتر برنامه ریزی نیروی انسانی نشات می گیرد.
    ( قلی پور و همکاران، ١۳۹۰) اغلب مدیران موفق سازمان ها، نقش جانشین و موضوع جانشین پروری را بسیار حیاتی بر شمرده تا جاییکه جک ولش مدیر عامل شرکت جنرال الکتریک می گوید از این به بعد انتخاب جانشین مهمترین تصمیمی است که اتخاذ خواهیم کرد.
    گویا برای مدیران موفق دنیا، انتخاب و تعیین جانشین یکی از وظایف عمده مدیریتی محسوب می شود، وظیفه ای که شاید برای هر یک از مدیران در سمتrlm; های کلیدی سازمان بطور صریح مطرح نشده باشد، ولی تفکر و برنامه ریزی برای اجرای موفقیت آمیز آن دغدغه اصلی مدیران است.

    منبع : مقاله جانشین پروری

مقاله تبلیغات بازرگانی

مقاله ارزش مشتری

مقاله استرس در دانش آموزان

تحقیق بررسی مراجعت نوجوانان افسرده مرکز مشاوره بیمارستان

مقاله شیوه های فرزند پروری

مقاله عدالت سازمانی

مقاله روش‌های درمانی اختلالات روانی

جانشین ,پروری ,های ,مدیریت ,ریزی ,برنامه ,جانشین پروری ,برنامه ریزی ,های کلیدی ,مدیریت جانشین ,مقاله جانشین ,مدیریت جانشین پروری ,مقاله جانشین پروری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فایل های کمیاب اینجا همه چی هست پاورپوینت فصل ۴ حسابداری مدیریت استراتژیک دکتر نمازی دین واندیشه من دیگری هستم نمونه سوالات پایه نهم ziroclient2020 آموزش کسب درامد آنلاین narvanpelas questionp